Alienware Aurora R4 custom motherboard not work BIO

holeyguy66

Member
Feb 26, 2012
612
12
louisiana
gimmie a short if some one dont chime in by the time i find it. as far as led you are talking about the case lighting right? and is that all that isnt working. because it can be tricky to do so.


oh and what operating system are you running.
 

vanchienbmt

Member
Feb 9, 2017
17
0

holeyguy66

Member
Feb 26, 2012
612
12
louisiana
that looks to be the plug to the small board on the inside above the mobo. when you pull the panel off look directly up. atleast on mine it ran the tiny ramm fan and something to do with the lights as well. i am t work so i cant not get pictures of the inside of my case
 

vanchienbmt

Member
Feb 9, 2017
17
0
that looks to be the plug to the small board on the inside above the mobo. when you pull the panel off look directly up. atleast on mine it ran the tiny ramm fan and something to do with the lights as well. i am t work so i cant not get pictures of the inside of my case
thank you for help, when you free time, please help me exactly what socket connect cable it, thank you very much!
 

holeyguy66

Member
Feb 26, 2012
612
12
louisiana
your gonna need that black brick im gonna call it. the one in the picture with both the front panel plugs on it. as soon as i can find the pin outs ill link them here.

thos cables i linked you just plug into the factory dell connector than to that "brick". im still digging. the issue is the post i used and saved now dont have the pictures anymore.
 

holeyguy66

Member
Feb 26, 2012
612
12
louisiana
smgqth.jpg
is this the plug you showed me? found this from googling