test

Beware : New nVidia GeForce 320.00 crashed my M14x

Joined
Aug 10, 2012
Messages
163
Downloaded the latest driver 320.00 via GeForce Experience did an express installation, restarted and then..
NOTHING!
Got the windows 8 boot screen with the login and then back to boot screen endless cycle!!
I was thinking 'I've had this laptop for a week and I've already broken the thing!'
All I could to is an Alien Respawn and pretty much lost everything as I hadn't done a backup yet. Standard.
So hopefully you guys/girls don't experience the same!
 
Last edited:

sway

Member
Joined
Apr 12, 2012
Messages
676
Don't know if this was the problem, but never do express installation on drivers, especially display drivers. If you go to custom, then select clean, it'll get rid of the old driver while installing the new one.

tappin from the Note II
 

Commy1

Member
Joined
Feb 25, 2012
Messages
325
I'v never had as bad an experience as that one, but I learned my lesson, sway is right, always clean install.
 

SpyderBite

Member
Joined
Mar 8, 2013
Messages
86
Just installed the latest nVidia drivers for my 650m and it was a smooth update. I did run a clean install though.
 

sway

Member
Joined
Apr 12, 2012
Messages
676
Maybe you had a bad download, I'd download it again off your gonna retry. This is a pretty good driver and adds performance pretty much everywhere, I had to even turn my core clock down a bit BC I was getting artifacts.

tappin from the Note II
 
Joined
Aug 10, 2012
Messages
163
Just did a clean install on my Aurora R4 and that crashed too?!
I reverted back to the previous driver and I am back to normal - I might wait until after beta release.
Probably wont take the risk on the M14x
Thanks everyone for all your tips!
 
Last edited:

Sleepy

Member
Joined
Feb 21, 2013
Messages
103
Don't know if this was the problem, but never do express installation on drivers, especially display drivers. If you go to custom, then select clean, it'll get rid of the old driver while installing the new one.

tappin from the Note II

I never new i could do this , thx for the info buddy , top tip , I think I will go back and redo it so it removed my old drivers as well
 

ikki

New Member
Joined
May 12, 2013
Messages
1
@ProblemKazansky:
I had the exact problem as you. so how did you settle down? please, help!
 

MattyB

Moderator
Joined
Mar 19, 2012
Messages
2,905
320.18 is a certified driver. It should have been beta though listening to all the people who are having problems with it.
 
Joined
Jun 5, 2013
Messages
22
I used the 314 drivers and OC'd my M14X R2, and had no temp increase. I don't think i'll pick up new drivers for it anytime soon.
 
Joined
Apr 8, 2012
Messages
1,101
320.18 running fine for me on my M14xR1 I remember having a problem some versions before this one, none after that
 
Top